LAATSTE KANS OM DE 77% KORTING TE KRIJGEN

Hours
Minutes
Seconds

Koop vandaag nog uw CozyFire™ kniebestrijdingspleister!

Uw bron van verlichting van stijve, vermoeide en pijnlijke knieën zonder pillen, injecties of chirurgie

LAATSTE KANS OM DE 77% KORTING TE KRIJGEN

Hours
Minutes
Seconds

"Kniepijn komt vaker voor naarmate we ouder worden, door simpele slijtage. Jarenlang lopen, rennen en routineactiviteiten kunnen het gewricht verzwakken en vatbaar maken voor ontstekingen." - Harvard Medical School

Kies het aanbod dat het beste bij u past:

NOOT: Wegens de extreem hoge vraag, krijgt u geen toegang meer tot de korting zodra de timer is verstreken.

Hours
Minutes
Seconds

Hier is waarom meer dan 10000 klanten houden van

De CozyFire™ Kniebestrijdingspleister

Tygo uit Mastenbroek, DE ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik had altijd kniepijn en ik deed alles wat ik kon om de pijn te verlichten, maar niets hielp, met dit product voelde ik een verschil op dezelfde dag dat ik het gebruikte, mijn knie is veel beter en ik kan zelfs lichamelijke oefeningen doen.

Hendrik uit Oostrum, NL ⭐⭐⭐⭐⭐

Wow! Ze begonnen te werken zodra ik ze gebruikte. Zeker een goede oplossing om te genezen. Dit is geweldig om te hebben als je pijn hebt en niet zo goed naar de dokter kunt. De hechting was geweldig. De pijnstilling was geweldig.

Lorelei uit Groet, NL ⭐⭐⭐⭐⭐

Werkt geweldig. Ik kocht het voor mijn man en hij zei dat het geweldig is. Het hielp de pijn te verlichten die hij had. Ik zal er meer kopen.

Gegarandeerd een verbetering van uw leven of uw geld terug.

Wij hebben met trots duizenden mensen van hun kniepijn afgeholpen. Wij geloven dat wij hetzelfde voor u kunnen doen: Als we dat niet kunnen, betalen we voor jou.

30-dagen garantie:

Als u niet 100% tevreden bent met de CozyFire™ Knee Relief Patch en de service die wij bieden - bent u beschermd door onze 30-dagen garantie op alle aankopen. Als u een probleem hebt, e-mail ons dan op [email protected] voor een snel antwoord en een vervanging of terugbetaling, zonder vragen te stellen.

Vaak gestelde vragen

Hier zijn de meest gestelde vragen, als u nog meer twijfels heeft, neem dan contact met ons op via [email protected].

Hoe gebruik ik de CozyFire™ kniepleister?

1. Reinig uw aangetaste knie 2. Doe er een pleister op en pel de lijm eraf 3. Breng de patch correct aan volgens de vorm van uw knie. 4. Geniet van verlichting gedurende 4-8 uur. Wij sturen u ook een e-mail met eenvoudige instructies over hoe u zich kunt aanmelden 🙂

Hoe lang gaat een patch mee?

Een patch geeft verlichting gedurende 8-12 uur!

Wat zijn de ingrediënten? Zijn ze allemaal natuurlijk?

CozyFire™ kniepleisters zijn volledig natuurlijk en de ingrediënten zijn: Alsem, Reticulated Millet, Saline Cistus, Davallia mariesii, Chain Fern, Wild Celery, Safflower, Spignet, Corydalis en Borneol.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Wij verzenden uw bestelling 24-48 uur vanaf het moment dat u uw bestelling plaatst en uw bestelling wordt binnen 5-15 werkdagen geleverd! Alle bestellingen worden geleverd met Engelse tracking, verzekering en verliesbescherming.

Wat is uw retourbeleid?

Als u om welke reden dan ook geen positieve ervaring heeft, zullen wij alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat u 100% tevreden bent met uw aankoop. Online artikelen kopen kan een ontmoedigende taak zijn, dus we willen dat u zich realiseert dat er absoluut NUL risico is bij het kopen en uitproberen van iets. Als het u niet bevalt, kunt u het binnen 30 dagen terugsturen en krijgt u uw geld terug.

Waar kan ik dit persoonlijk kopen?

Momenteel verkopen wij ons product uitsluitend online.

Hours
Minutes
Seconds

PinkCozyFire – Copyright 2021 – All Rights Reserved

Brauchen Sie Hilfe? [email protected]