ADVERTORIAL

Healthy Life with Laura

Hoe ik op mijn 60e gemakkelijk van mijn knieartrose afkwam, na tientallen jaren kniepijn te hebben gehad

Geschreven door Laura Peters op 29 juni 2021

Iedereen zei me dat een volledige knieprothese mijn enige kans op verlichting was, dus ik had nooit veel hoop op mijn knie....

Als iemand bij wie knie-artrose is vastgesteld, had ik voortdurend last van extreem stijve, pijnlijke knieën en regelmatig pijn in de onderrug. Als jonge vrouw en zelfs tot in de vroege volwassenheid werd ik geplaagd door voortdurende pijn in mijn knieën, waardoor ik niet kon deelnemen aan de activiteiten waarvan ik hield. Spelen met mijn kleinkinderen? Vergeet het. Salsa dansen met mijn man? De pijn hield me van de dansvloer.

Ik heb alles geprobeerd om mijn aandoening onder controle te krijgen – fysiotherapie, kniebraces, pijnstillers, massages – noem maar op. Niets werkte voor mij. Ik was zo wanhopig op zoek naar verlichting dat ik bijna een volledige knieprothese had laten doen, waarvan men mij zei dat de kans 50/50 was dat het zou werken of het probleem veel erger zou maken. Diep van binnen was ik ontzet en wist ik niet wat ik moest doen.

Een paar dagen voordat ik besloot tot de operatie van 15.000 euro, wees een vriend mij op dit weinig bekende geheim

Ze was net terug van een backpackreis van drie maanden door Azië en vertelde me opgewonden over haar avonturen terwijl we tijdens de lunch kletsten.

Zij legde mij uit dat zij op haar ontdekkingstocht elke dag kilometers liep en dat ook zij erge kniepijn kreeg en ondraaglijke bot-op-bot pijn in haar knieën.

Het resultaat van tientallen jaren constant op de been en extreem actief te zijn.

Maar toen ze op een van de markten oude remedies aan het onderzoeken was, liet een verkoper haar deze….

Deze vreemde patch die oude Aziatische artsen al duizenden jaren gebruiken om op natuurlijke wijze kniepijn te verlichten

Het grote geheim?

Een plaatselijke detailhandelaar legde uit dat de reden waarom deze patches zo effectief zijn bij het verlichten van pijn, komt door de natuurlijke mix van 10 oude ingrediënten, die elk unieke voordelen bieden voor het verlichten en verminderen van kniepijn van veel voorkomende problemen zoals: 

– Artritis
– Degeneratief kraakbeen
– Tendonitis
– En vele anderen

En verschillende van deze klinisch bewezen ingrediënten worden ondersteund door honderden individuele, onafhankelijke wetenschappelijke studies van enkele zeer gerenommeerde gezondheidsinstellingen en bronnen zoals: 

Ze had toevallig een tweede pakje van die kniepleisters meegenomen om aan mij te geven.

Na alles wat ik in de loop der jaren geprobeerd heb, zou ik liegen als ik zei dat ik niet sceptisch was.

Eerlijk gezegd, verwierp ik dit “oude geheim” in de eerste plaats. Ik nam het mee naar huis (vooral om er lief voor te zijn) met de bedoeling het achter in mijn kast te laten verstoffen.

Maar de volgende dag, toen ik me aan het aankleden was, zag ik haar op de plank zitten en zei tegen mezelf: “Waarom niet?”. Ik had niets te verliezen behalve (hopelijk) mijn kniepijn, en ik dacht dat dat beter was dan duizenden te betalen voor een riskante operatie of het dragen van een grote, logge kniebrace. Dus ik deed een kniebeschermer op elk van mijn knieën, trok mijn broek erover aan, en ging de deur uit.

Wat er in de volgende maand gebeurde, veranderde mijn leven voorgoed, en dat kan het ook voor jou doen....

DAG 1 📅

Voelde een beetje vreemd na een paar uur, maar tegen het einde van de dag merkte ik nauwelijks enig effect.

DAG 2 📅

Voor het eerst sinds lange tijd had ik een dag zonder ondraaglijke kniepijn. Ik heb ook geen kniepijn meer gehad tijdens het slapen, ik voel me nu goed uitgerust. Ik weet niet zeker of dat door deze patches komt.

DAG 7 📅

Mijn knieën voelen zoveel beter, ik heb verstoppertje kunnen spelen met mijn kleinkinderen en boodschappen kunnen doen met mijn dochters. Ik denk dat deze patches echt werken op een of andere manier!

DAG 14 📅

Ik heb geen behoefte meer aan de dagelijkse Advil die ik voorheen nam. De pijn in mijn knieën is veranderd in een licht kloppend gevoel hier en daar, en ik loop en ben nog steeds elke dag actief. Ik heb zelfs gemerkt dat ik me prettiger voel als ik langere tijd sta!

DAG 30 📅

Ik heb eindelijk mijn leven terug. Ik heb meer tijd kunnen doorbrengen met mijn familie en vrienden en heb bijna geen kniepijn meer. Mijn man is verbaasd over mijn verandering en zegt dat het is alsof ik weer 35 ben. We zijn zelfs weer naar dansles gegaan. Ik hoef niet langer thuis te blijven vanwege mijn kniepijn. Deze patches zijn geweldig!

Mijn gedachten over deze patches

Kniepijn, hoe veel of hoe weinig pijn het ook doet, schept een precedent voor latere gezondheidsproblemen. 

Je zou denken dat kniepleisters alleen voor bejaarden of alleen voor atleten zijn, maar dat is niet langer het geval. Deze kniebestrijdingspleisters kunnen u helpen – wat de oorzaak van uw kniepijn ook is.

De laatste keer dat ik keek, hadden ze nog maar weinig op voorraad. Ik zou hier eens kijken of ze nog wat beschikbaar hebben. Als dat zo is, raad ik u ten zeerste aan een paar pakjes te kopen!

Hoe kan ik erop vertrouwen dat dit voor mij zal werken?

Omdat deze patches zijn ontwikkeld door iemand die zelf ooit kniepijn heeft gehad, dus ze weten hoe het is om in onze schoenen te staan. 

Op hun website bieden ze een 100% geld terug garantie op ALLE aankopen, dus als je geen verlichting ziet binnen 90 dagen, krijg je al je geld terug. Er worden geen vragen gesteld. 

Het is dus eigenlijk risicoloos!

EN deze verhalen van gelukkige klanten gaven me echt hoop dat het ook voor mij zou werken. 

Loes, Leeftijd 41 ★★★★★

“Zeer goed, ik heb altijd kniepijn gehad en ik heb alles gedaan om de pijn te verlichten en niets heeft gewerkt, met dit product heb ik een verschil gevoeld op dezelfde dag dat ik het gebruikte, mijn knie is veel beter en ik kan zelfs fysieke oefeningen doen”

Tobias, Leeftijd 64 ★★★★★

“Mijn knie heeft veel pijn gedaan door platvoeten en instabiliteit veroorzaakt door enkele oude blessures. Deze pijnstillende patches bieden veel steun en zijn tegelijk flexibel genoeg om me in staat te stellen zonder pijn squats te doen. Ik beveel ze ten zeerste aan.”

Meike, Leeftijd 57 ★★★★★

“Ik kocht dit voor mijn man en hij zei dat het een grote was. Het hielp de pijn te verlichten die hij had. Ik zal er meer kopen.”

Bent u klaar om de volgende stap te zetten om uw knieën vandaag nog te ontlasten en te beschermen?

Online bestellen kan soms een hit of misser zijn. Maar CozyFire Knee Patches biedt een 90 dagen proefperiode!

Ik was geschokt toen ik hoorde over hun ongelooflijke garantie….

“Als u geen verlichting ziet binnen 90 dagen (of minder) krijgt u uw geld terug…”

En ik mag de CozyFire patches houden! Geen vragen gesteld.

Op deze manier is er geen risico aan mijn kant bij de aankoop. En geen gedoe met het terugsturen van het artikel. 

Wat had ik te verliezen? Niets.

Dus ik heb de mijne besteld en die kwam vrij snel.

Maar zorg ervoor dat je bestelt via de officiële CozyFire Knee Patch website. Zo weet u dat u de beste kwaliteit krijgt, de meest betrouwbare verzending, en een onverslaanbare garantie voor het geval er iets met uw bestelling gebeurt of u het niet goed vindt.

Ik heb zelfs verschillende pakjes besteld voor mijn vrienden en familie die ook kniepijn hebben. Ik raad u aan hetzelfde te doen en u zult zelfs een paar euro’s besparen. 

Veel geluk en beterschap!

Opmerking: CozyFire heeft een speciale korting voor alle Duitssprekende landen, dus u kunt uw patches krijgen voor een HEEL VEEL KORTING! (tot 77%)

Deze korting is geldig zolang de voorraad strekt.

[KORTING TOT 77%] Koop uw CozyFire™ knie verlichtingspleister op de officiële site 👇

Healthy Life with Laura

Deze pagina maakt GEEN deel uit van de website van Facebook of Facebook Inc. Bovendien wordt deze pagina op geen enkele wijze door Facebook ondersteund. FACEBOOK is een handelsmerk van FACEBOOK, Inc.